Reviews / Gastenboek

Dank je wel dat je je ervaring wilt delen

Hartelijke groeten, Tamara Dummer

Reactie plaatsen

Reacties

Carla Vos Groenendijk
20 dagen geleden

De magneet sieraden zijn echt heel goed.
Het is ontspannend voor spieren en ontsteking remmen. En bovendien zijn de sieraden ook heel mooi om te dragen. Ook de service is buitengewoon goed bij deze lieve mensen

Stèphanie van buren
een maand geleden

Hele goede sieraden, werken erg goed met mijn rugproblemen

Nicole.
2 maanden geleden

Wat een goede service. Mijn armband had al vrij snel een gebroken schakel. Tamara heeft super snel een nieuwe armband geregeld en naar mij toe gestuurd. Echt top.

Jeannine
4 maanden geleden

Mijn armband had een losse schakel. Ik heb contact opgenomen en werd meteen serieus genomen. Ik heb een nieuwe armband ontvangen. Er was een prettig contact en er werd snel gehandeld. Top service

Anja
4 maanden geleden

Dit zijn twee mensen die hart hebben voor het product dat ze verkopen. Ze zijn super lief en bij problemen lossen ze het perfect op. Tamara en Menno zijn super vriendelijk en attent het zijn echte Toppers, liefs Anja en Eef

Ingeborg
5 maanden geleden

Op de crea doe 2 armbanden gekocht. 1 voor mijzelf en 1 voor mijn dochter. Allebei merkte wij dat we dieper sliepen. En dat we minder last hadden van allergie. Helaas ging de armband van mijn dochter stuk. Je krijgt snel reactie en is netjes opgelost.

Heel erg bedankt Tamara 🙏🏼

Yessica Schoonheid
6 maanden geleden

Wij zijn helemaal blij en enthousiast over de magneetarmbanden die mijn zoon en ik hebben.
Mijn zoon heeft migraine en heeft sinds dat hij de armband draagt geen aanvallen meer gehad!
Ikzelf ben chronisch ziek en heb een scala aan klachten.Ik dacht al kan ik 3 dingen van mijn lange lijstje schrappen dan ben ik al blij.
Sinds ik de armband draag slaap ik beter(dieper) en zijn mijn gewrichtspijnen verminderd.
Echt wij zijn twee hele blije mensen en raden de magneetsieraden aan iedereen aan!
Ook is de service top,mijn zoon zijn armband was stuk gegaan en had contact gezocht met Tamara,ze nam gelijk contact met me op om het op te lossen.
Het is keurig afgehandeld.
Wij zijn dik tevreden!

Dagmar
6 maanden geleden

Nu 2 weken de sportex armband in gebruik voor mijn zoontje ivm prikkelverwerking. Hij voelt zich fijn met de armband. Zn hoofd voelt rustiger en hij slaapt langer.
Hele fijne service ook! Bedankt!

HedyJagtman
6 maanden geleden

Precies 1 maand geleden kocht ik het koperen hart. Ik wordt sinds 9 jaar behandeld voor chronische klachten, oa verklevingen nadat ik radiatieschade opliep na bestralingen. Nadat ik 2 weken de magneet droeg, merkte mijn fysiotherapeut op dat mijn weefsel zachter was (ik had haar niks verteld). En nu na een maand gebruik voel ik geen harde plak meer. Ik ben heel blij en dankbaar en kan iedereen met klachten aanraden om je te oriënteren en advies te vragen of en welk product van hun geschikt kan zijn.

Carla van Veen
7 maanden geleden

Mooie mensen mooie sieraden. Het brengt je niet alleen in balans maar is ook een lust voor het oog.
Draag het hart , armbanden, ring en oorbellen.👍