Ook onze HUISDIEREN hebben baat bij onze magneetsieraden/-bedels & wellness-accessoires

De magnetische kracht die verwerkt is in onze dierenbedels en accessoires zijn ook enorm aan te raden voor onze dieren.

Door de jaren heen hoorden wij vele verhalen van huisdieren die rustiger werden na stressvolle gebeurtenissen.

Paarden, honden en katten die intens genieten van een massage met een magneetsteen, en veel liever het water drinken uit hun waterbak met daarin een "magneet-kiezelsteen".

Onze speciale dierensieraden kunnen gemakkelijk bevestigd worden aan elke halsband of halster.

Deze liefdevol vormgegeven pootvormige hanger heeft gegarandeerd succes bij dierenliefhebbers. Hij kan op vele manieren worden gebruikt - als hanger voor halsbanden en evenzeer als sleutelhanger. Op de pootjes zitten veel kleine kristallen, die het magneetsieraad laten fonkelen en het design perfect afronden.

Deze magnetische massage tool in een "druppelvorm" ligt fijn in de hand. Een rustgevende massage voor uw huisdier en voor uzelf werkt uiterst rustgevend en geeft tegelijkertijd hernieuwde energie.

De magneetsteen kan aan beiden zijden gebruikt worden. In de bolle kant én in het puntige uiteinde zijn neodymiummagneten verwerkt. MagnetMassage voelt op uw huid aangenaam warm aan.

 

Zowel in de waterbak van uw huisdier als in het aquarium - de extra sterke magneet brengt de magnetische kracht over op het water en is zo groot dat hij niet kan worden ingeslikt.

De ronde MagnetPebble, met een sterke magneetkracht is populair voor een dagelijkse, rustgevende, MASSAGE.

Het koper voelt aangenaam aan en laat door zijn snelle opwarming een aangenaam gevoel achter. Zuiver koper is bovendien goed om o.a. ontstekingen te behandelen.

De allermooiste sieraden voor jou als DIERENLIEFHEBBER